Į pirmąjį penketuką pateko du San Antonijaus „Spurs“ krepšininkai Timas Duncanas bei Bruce‘as Bowenas. San Antonijaus klubas NBA reguliariajame sezone vidutiniškai į savo krepšį per vienerias rungtynes praleisdavo 90,1 taško – tai geriausias rezultatas visoje lygoje. Varžovai „Spurs“ ekipos krepšį atakavo 43,3 proc. taiklumu (trečia vieta pirmenybėse).

T.Duncanas į šį penketuką išrinktas jau dešimtą kartą.

Tarp geriausiai besiginančių krepšininkų taip pat atsidūrė Los Andželo „Lakers“ žvaigždė Kobe Bryantas, Fynikso „Suns“ žaidėjas Raja Bellas bei jau anksčiau geriausiu lygos besiginančiu krepšininku pripažintas Marcusas Camby iš Denverio „Nuggets“ klubo.

K.Bryantas per susitikimą vidutiniškai perimdavo po 1,44 kamuolio, tai septyniolikta pozicija NBA pirmenybėse. Tuo tarpu R.Bellui dažniausiai tekdavo gintis prieš kitų ekipų žvaigždes.

M.Camby lygoje pirmauja pagal blokuotos metimus – vidutiniškai 3,3 blk. per mačą ir liko ketvirtas pagal atkovotus kamuolius, kurių vidurio puolėjas per rungtynes sugriebdavo vidutiniškai 11,4.

Į antrąjį geriausiai besiginančių NBA krepšininkų penketuką pateko Benas Wallace‘as, Kirkas Hinrichas – abu iš Čikagos „Bulls“, Naujojo Džersio „Nets“ įžaidėjas Jasonas Kiddas, Tayshaunas Prince‘as iš Detroito „Pistons“ ir Minesotos „Timberwolves“ lyderis Kevinas Garnettas.