Aukštaūgis iš Ispanijos, šį sezoną NBA čempionate vidutiniškai pelnęs po 16,5 taško, atkovojęs po 11 kamuolių ir atlikęs po 4,1 rezultatyvaus perdavimo, neslepia nusivylimo, kad tikėjosi kitokio sezono finišo.

„Bulls“ sensacingai liko už atkrintamųjų varžybų borto, o pats ispanas sezoną apibūdina trumpai ir aiškiai: „Nusivyliau. Šitaip užbaigti sezoną labai sudėtinga ir nemalonu“, – konstatuoja veteranas.

Po tokio P. Gasolio pareiškimo pasirodė informacija, kad veteranas gali nutraukti dar sezoną galiojančią sutartį su „Bulls“ ir ieškotis naujos komandos, galinčios kovoti dėl aukščiausių vietų. Per 2016-2017 m. sezoną, likęs Čikagos „Bulls“, P. Gasolis uždirbtų 7,7 mln. JAV dolerių.

„Visko gali būti, dar nesu apsisprendęs ir neatmetu nė vieno varianto“, – paklaustas, ar tikrai žada palikti Čikagą, atsakė P. Gasolis.

Tuo pat metu Ispanijos žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad P. Gasolį grįžti į Europą vilioja „Barcelonos“ klubas, kuriame ispanas žengė pirmuosius tvirtus žingsnius profesionalų krepšinyje.

Visgi pats katalonas į tokią galimybę žiūri skeptiškai.

„Galimybė sugrįžti į Barseloną yra labai abejotina. Mano ambicijos lieka tokios pačios – žaisti NBA, siekti titulo. Kol kas nežinau, ką darysiu. Atostogauju, per birželį pagalvosiu, o liepą, kai atsiras pasiūlymų, priimsiu sprendimą“, – sakė P. Gasolis, rugpjūtį su Ispanijos rinktine dalyvausiantis Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse ir vėl tapsiantis Lietuvos krepšininkų varžovu.

P. Gasolio ir K. Bryanto susitikimas aikštėje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją