- Kokia atmosfera naujai susikūrusioje „Statyba“ komandoje? Malonu čia žaisti?

- Atmosfera puiki. Galbūt tai ir yra mūsų stiprybė. Visi visus puikiai pažįstame. Į treniruotes ir varžybas einu su malonumu. Jaučiuosi savo vietoje.

- Prisiminkite šio savaitgalio (gruodžio 9 d.) rungtynes Vilniuje su Joniškio „Delikatesu“, kurias laimėjote 2 taškų skirtumu. Kaip pavyko pasiekti pergalę?

- Buvome užsivedę ir motyvuoti, gerai gynėmės. Taip pat norėjome reabilituotis už pralaimėjimą praėjusį šeštadienį Gargžduose.

- Jautėte, kad tada padarėte šventę savo klubo gerbėjams?

- Palaikymas buvo fantastiškas. Po rungtynių visa salė plojo mūsų komandai. Jausmas geras. Dėkui mūsų aistruoliams. Kad jų tik būtų kuo daugiau.

- Kokias matote komandos spragas?

- Mūsų spragos yra nestabilumas ir traumos. Puola traumos ir ligos mūsų komandą.

- Esate žaidęs trijose pagrindinėse Lietuvos lygose (LKL, NKL ir RKL). Kuo jums patraukli NKL?

- NKL yra daugybė rungtynių, tai man labiausiai imponuoja. Mėgstu rungtynes ir nemėgstu jų laukti. Taip pat šį sezoną NKL čempionatas yra, kaip niekad atkaklus ir lygus. Į aikštę eidamas niekada negali atsipalaiduoti, nes iš karto būsi nubaustas.

- Ar sekate „Sakalų“ klubo, kur anksčiau žaidėte pasirodymus? Ką apie juos manote?

- Taip, seku. Ten žaidžia keletas mano gerų draugų, pasikalbame su jais apie „Sakalų“ situaciją. Tačiau visą dėmesį skiriu Vilniaus „Statybos“ komandai.

- Ką studijuojate?

- Studijuoju Lietuvos edukologijos universitete kūno kultūrą.

- Turite augintinį? Kokį?

- Turiu banguotąja papūgėlę, taip pat keletą žuvyčių.

- Ar mėgstate naktinius klubus? Jei taip, ar dažnai į juos neįleidžia?

- Manau, kad visiems yra tekę likti už jų durų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją