„Tai labai drąsus ir išmintingas sprendimas, – džiūgavo specialistas, su keturiskart NBA čempionu kalbėjęsis telefonu. – Argentinos sportui – tai svarbiausia šios dienos naujiena. Ginobili yra mūsų simbolis. Sveikas atvykęs, Manu. Mėgaukis.“

Iki šiol San Antonijaus „Spurs“ gynėjas Argentinos rinktinėje yra sužaidęs 98 rungtynes, per kurias spėjo surinkti 1498 taškus. Rio de Žaneiras jam bus jau ketvirtosios olimpinės žaidynės. Didžiausias 198 cm ūgio veterano ir viso Argentinos krepšinio pasiekimas – olimpinis aukso medalis 2004 metais Atėnuose.

Argentina kovą dėl bilieto į olimpinio krepšinio turnyro, kuris vyks rugpjūčio 6-21 dienomis, ketvirtfinalyje pradės B grupėje. Joje taip pat žais Lietuva, Ispanija, Brazilija, Nigerija ir viena iš trijų atranką laimėjusių komandų.

Savo 14-ame NBA sezone M. Ginobili per kiekvieną mačą vidutiniškai pelno 9,4 taško, atkovoja 3,1 ir atlieka 2,7 rezultatyvaus perdavimo.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)