Kauno „Žalgirio“ krepšininkai praėjusią savaitę surengė trijų dienų treniruočių stovyklą Palangoje, o jau šį vakarą stos į kovą pirmose „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pusfinalio serijos rungtynėse „Žalgirio“ arenoje su Utenos „Juventus“ ekipa.

„Įkrauti baterijas“ svarbiausioms kovoms. Toks buvo žalgiriečių tikslas treniruočių stovykloje Palangoje. Apie naudingą laiką pajūryje bei komandos pasiruošimą kalbėjo „Žalgirio“ komandos gynėjas Olivier Hanlanas, dalindamasis mintimis su „Žalgiris TV“.

„Palangoje puikiai išnaudojome laiką. Turėjome galimybę būti kartu, plėtoti komandinis ryšius. Ruošiamės ir kaupėme energiją būsimoms pusfinalio etapo kovoms. Tai buvo gana intensyvi ir nelengva treniruočių stovykla. Nemažai dirbome gryname ore. Ruošėme savo kūnus ir mintimis būsimoms rungtynėms“, – apie stovyklą Palangoje kalbėjo kanadietis.

23-ejų metų 193 cm ūgio krepšininkas pasakojo ir apie kasdieninę žalgiriečių rutiną Palangoje. Anot O.Hanlano, žaidėjai atliko nemažai bėgimo pratimų, varžėsi tarpusavyje, o pirmąją dieną „Žalgirio“ žaidėjai metė iššūkį trenerių štabo atstovams futbolo rungtynėse.

„Pirmąją dieną žaidėme futbolą. Buvo smagu. Mes, krepšininkai, žaidėme prieš vyresnius kolegas, trenerius. Laimėjo labiau patyrę vyrukai. Vėliau atlikome daug bėgimo pratimų. Bėgiodavome ir paplūdimyje. Popiečių metu krepšinio salėje turėjome daugiau nei dviejų valandų trukmės treniruotę, kurioje varžėmės tarpusavyje“, – apie krepšininkų veiklas Palangoje pasakojo O.Hanlanas.

Praėjusią savaitę sėkmingai įveikę LKL ketvirtfinalio etapą šiandien žalgiriečiai pradeda kovas čempionato pusfinalyje. Prieš prasidedant serijai su Utenos „Juventus“ ekipa O.Hanlanas pasakojo apie svarbiausius žalgiriečių tikslus, kuriuos akcentavo trenerių štabas prieš artėjančias kovas.

„Treneris akcentavo laikytis žaidimo plano ir kreipti dėmesį į svarbias detales. Ketvirtfinalyje atkarpomis demonstruodavome gerą žaidimą, bet turėjome taisytinų dalykų. Treniruočių stovykloje bandėme taisyti klaidas savo žaidime. Ruošėme žaidimo planą, kurį turime pateikti LKL pusfinalio serijos metu, – teigė O.Hanlanas. – Norime pasirodyti LKL pusfinalyje kaip įmanoma geriau ir patekti į finalo etapą trumpiausiu keliu. Jaučiu, kad esame pailsėję ir yra pasiruošę kovai su varžovu pusfinalyje.“

Kanadietis interviu „Žalgiris TV“ metu papasakojo ir apie stalo teniso dvikovą Palangoje su kitu žalgiriečiu – amerikiečiu Jerome‘u Randle‘u.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)