Abu šie krepšininkai praėjusiais metais buvo savo komandų lyderiai.

24 metų D. Domarkas 2015-2016 metų sezone, gindamas „Vyčio“ garbę, sužaidė 43 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo 3,1 kamuolio, atlikdavo 4,5 rezultatyvaus perdavimo bei surinkdavo 12,2 naudingumo balo.

23 metų E. Šaulys buvo vienas „Mažeikių“ lyderių, per 28 žaidimo minutes spėdavęs pelnyti po 12 taškų, sugriebti 5,5 kamuolio ir atlikti 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Viskas vyko labai greitai ir paprastai. Su manimi susisiekė klubo direktorius ir pasiūlė atvykti žaisti į Marijampolę. Kadangi atsiliepimai apie visą personalą buvo tik patys geriausi, o klubas visada siekia maksimumo, tai apsispręsti daug laiko nereikėjo. Mano tikslai visada yra patys aukščiausi – tikiuosi pagaliau laimėti NKL pirmenybes su „Sūduvos-Mantingos“ komanda ir, žinoma, tobulėti asmeniškai.

Praėjęs sezonas nebuvo toks, kokio norėjau, nes tikslas „minimum“ buvo bent jau finalinis ketvertas, tačiau yra kaip yra. Turėjau keletą pasiūlymų iš užsienio ir kitų NKL komandų, bet Marijampolės pasiūlymas buvo geriausias“, – teigė E. Šaulys.

Sutartis kitam sezonui „Sūduva-Mantinga“ be šių naujokų dar turi su treneriu Mariumi Kiltinavičiumi, Antanu Udru, Gintautu Matuliu ir Mariumi Valukoniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją