25-erių metų 207 cm ūgio puolėjas pastaruoju metu rungtyniavo žemesniame Ispanijos divizione, „Caceres“ komandoje, kurioje per rungtynes vidutiniškai rinko po 7,6 taško ir 8 atkovotus kamuolius.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad su krepšininku iš Lietuvos „Basket“ klubas sudarė iki sezono pabaigos galiosiančią sutartį, o antrajame pagal pajėgumą šalies divizione T. Šležui teliko sužaisti vienas rungtynes.

ACB čempionate Bilbao komanda užima 9-ąją vietą – savo sąskaitoje turi 9 pergales ir 9 pralaimėjimus.

Informuojama, kad klubo dėmesį T. Šležas patraukė įspūdingu savo pasirodymu rungtynėse su „Cocinas.com Clavijo“ komanda, kuriose pelnė 21 tašką ir po lenta sugriebė 18 kamuolių. Jis buvo paskelbtas lygos savaitės krepšininku.

Puikus T. Šležo pasirodymas „Caceres“ komandoje:

Silpnoji aukštaūgio iš Lietuvos žaidimo pusė yra baudų metimai. Juos jis realizuoja vos 43,2 proc. taiklumu ir ispanus verčia krizenti dėl savo baudų metimo technikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)