„Pau man sakė, kad atvažiuos. Tačiau jam ir kitiems žaidėjams dar reikia užbaigti savo sezoną. Bet išgirsti, kad jie ketina atstovauti savo šaliai – žingsnis į priekį. Visgi traumos ir sveikatos būklė gali suvaidinti svarbų vaidmenį, todėl dar reikia palūkėti“, – kalbėjo S. Scariolo.

Visgi dėl auklėtinių motyvacijos 55-erių italas kol kas yra ramus – visi Ispanijos krepšininkai ketina atvykti į rinktinės stovyklas: tiek Nikola Mirotičius, tiek Serge'as Ibaka, tiek ir praėjusias dvi vasaras traumos besigydęs Marcas Gasolis.

„Turėsime kiek pakeisti savo žaidimą, gerbdami ir tą stilių, kurį pastaruosius dvejus metus demonstravome be Marco. Reikės jį įkomponuoti į komandą – tai svarbiausia mūsų laukianti korekcija“, – mintimis dalijosi treneris.

Ispanijos rinktinė „Eurobasket 2017“ turnyre gins čempionės titulą, kurį prieš dvejus metus laimėjo Lilyje, finale įveikusi Lietuvos komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)