„Bilietų prekybą į šias rungtynes pradėjome vėlų antradienio vakarą, bemaž prieš vidurnaktį, o kitą dieną popiet visi bilietai jau buvo išpirkti“, – sirgalių aktyvumu džiaugėsi „Neptūno“ klubo atstovai.

Pasipuoškite „Neptūno“ atributika ir palaikykime savo miesto komandą. Nuspalvinkime „Švyturio“ areną mėlyna spalva. Jūsų palaikymas – itin reikalingas.

„Naudodamasis proga noriu padėkoti visiems „Neptūno“ sirgaliams už nuolat šiltai ir nuoširdžiai palaikomą mūsų miesto komandą – „Neptūną“. Džiugu, kad istoriją kuriame kartu“, – pabrėžė „Neptūno“ komandos vadovas Osvaldas Kurauskas.

„Neptūno“ klubas itin dėkoja visiems sezono pradžioje įsigijusiems abonementus. Jų skaičius rekordinis – per 2000. Primename, kad šiemet abonementus įsigiję „Neptūno“ sirgaliai gali stebėti rungtynes iki pat sezono pabaigos, įskaitant ir kovas dėl medalių. Jiems bilietų pirkti nebereikia. Tai sirgaliams išties patogus ir reikšmingas dalykas, padedantis sutaupyti pinigų.

Primename, kad neptūniečiai šį LKL sezoną gali pasigirti, kad jų rungtynės yra labiausiai lankomos. Klaipėdiečių susitikimus „Švyturio“ arenoje reguliariajame LKL čempionate stebėdavo vidutiniškai 3474 žiūrovai.

Palyginti, Kauno „Žalgirio“ – 3443, Vilniaus „Lietuvos ryto“ – 2430 žiūrovų.

„Smagu rungtyniauti, kai „Švyturio“ arena tiesiog ūžia nuo sirgalių gausos ir triukšmo. Mus toks palaikymas išties užveda“, – ne kartą yra minėjęs „Neptūno“ komandos kapitonas Martynas Mažeika.

„Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis ne kartą minėjo, kad Klaipėdos krepšinio sirgaliai yra tiesiog fantastiški.

„Švyturio“ arenoje tvyranti atmosfera yra nuostabi. Čia rungtyniauti – vienas malonumas“, – teigė „Neptūno“ treneris.