Prieš dvejus metus N. Noelis metams išsinuomojo namą Filadelfijos pakraštyje, už kurį sumokėjo 54 tūkst. JAV dolerių. Tačiau 21-erių metų krepšininkas ne tik sudarkė visą namą, bet ir vėliau netgi grasino savininkams mirtimi.

Ieškinyje savininkai nurodė įvairiausias nuniokoto namo detales. Pavyzdžiui, N. Noelis sugadino kilimus, kurių vertė yra 30 tūkst. JAV dolerių, sugadino liftą, paliko daug marihuanos pėdsakų, išmatomis užkimšo tualetą, apgadino šaldytuvą ir indaplovę bei suplėšė roletus.

Tačiau tai dar nėra pati baisiausia šios istorijos dalis. Kitą dieną po to, kai savininkai iš N. Noelio pareikalavo 42 tūkst. JAV dolerių žalai atlyginti, prie jų namo mistiškai atsirado paminklas, o ant jo – žodžiai RIP (ilsėkis ramybėje).

Savininkai mano, kad paminklą atnešė būtent N. Noelis, norėdamas juos išgąsdinti. Tačiau savininkai neišsigando – dabar jie pateikė ieškinį dėl grasinimo nužudymu bei iš krepšininko nori prisiteisti daugiau nei 75 tūkst. JAV dolerių.

Šį sezoną pats N. Noelis vidutiniškai pelno po 11,1 taško ir atkovoja po 8 kamuolius. Jo atstovaujama „76ers“ per 79 rungtynes laimėjo tik 10 kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)