Kol kas daugiausiai balsų yra surinkęs su Los Andželo "Lakers" klubu praėjusį sezoną čempionus tapęs Kobe Bryantas. Už šį gynėją jau atiduota 1 mln. 380 tūkst. 383 balsai. Antrąją vietą Vakarų konferencijoje užima Denverio "Nuggets" puolėjas Carmelo Anthony (1 mln. 204 tūkst. 234 balsų).

Vakaruose taip pat išsiskiria ir Dalaso "Mavericks" lyderis Dirkas Nowitzki – už krepšininką jau balsavo 668 tūkst. 243 žmonių. Tuo tarpu antrasis tarp gynėjų yra Fynikso "Suns" atakų organizatorius Steve'as Nashas (546 tūkst. 64 balsai).

Kova vyksta ir vidurio puolėjo kategorijoje. Dėl startinės centro puolėjo pozicijos varžosi "Suns" žvaigždė Amare Staudemire'as (950 tūkst. 737 balsai) bei "Lakers" aukštaūgis Andrew Bynumas (588 tūkst. 471 balsai).

Rytų konferencijoje kol kas nepralenkiamas yra praėjusio sezono naudingiausiu žaidėju (MVP) pripažintas LeBronas Jamesas – už Klivlando "Cavaliers" klubo pasididžiavimą atiduota 1 mln. 351 tūkst. 292 balsai. Tiesa, Žydrūno Ilgausko komandos draugui ant kulnų mina dar vienas puolėjas – Kevinas Garnettas iš Bostono "Celtics" yra surinkęs 1 mln. 113 tūkst. 213 aistruolių balsų.

Geriausiu gynėju Rytuose kol kas gali tituluotis Majamio "Heat" lyderis Dwyane'as Wade'as (1 mln. 314 tūkst. 215 balsų). Didžiausias jo konkurentas yra į Filadelfijos "76ers" klubą sugrįžęs Allenas Iversonas (635 tūkst. 84 balsai).

Startiniu Rytų konferencijos vidurio puolėju veikiausiai taps Orlando "Magic" ekipos pažiba Dwightas Howardas. Už krepšininką jau balsuota 1 mln. 252 tūkst. 786 kartus. Tuo tarpu lygos legenda Shaquille'as O'Nealas iš "Cavaliers" sulaukė "tik" 455 tūkst. 239 balsų.

Priminsime, kad šiemet NBA „Visų žvaigždžių“ mačas bus surengtas Dalase. Rungtynės vyks po atviru dangumi, amerikietiško futbolo komandos "Cowboys" stadione.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją