27-erių metų 188 cm ūgio įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis žaisti J. Fredette šiuo metu atstovauja Šanchajaus „Sharks“ komandai ir yra neginčytinas jos atakų lyderis.

Savaitgalį per rungtynes su Šenjango „Guangsha Lions“ komanda J. Fredette pelnė 73 taškus – tai ketvirtas pagal rezultatyvumą pasirodymas per visą Kinijos čempionato istoriją.

Rezultatyviau už J. Fredette yra žaidę tik Errickas McCollumas (82 taškai), Quincy Douby (75 taškai) ir Bobby Brownas (74 taškai).

„Sharks“ komanda rungtynes laimėjo po dviejų pratęsimų 135:132, o J. Fredette pataikė 25 iš 49 savo metimų iš žaidimo (15/31 dvit., 10/18 trit.) ir realizavo visas 13 mestų baudų. Taip pat jis atkovojo 4 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 3 kamuolius prarado ir 6 kartus suklydo.

Vidutiniškai šiame sezone J. Fredette Kinijos lygoje pelno po 36,6 taško – tai yra trečias rezultatas tarp visų turnyro krepšininkų. Rezultatyviau rungtyniauja tik minėtasis E. McCollumas ir kitas buvęs NBA žaidėjas MarShonas Brooksas.

2010-ųjų NBA naujokų biržoje J. Fredette 10-uoju numeriu buvo pakviestas Milvokio „Bucks“ komandos, tačiau pajėgiausioje pasaulio lygoje taip ir neįsitvirtino.

Rezultatyviausias buvo pirmasis jo sezonas NBA lygoje, kai jis, atstovaudamas Sakramento „Kings“, per mačą vidutiniškai pelnė po 7,6 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)