Vis tik analizuodamas 23-ejų metų 213 cm ūgio lietuvio žaidimą Ch. Barkley nejuokavo ir kalbėjo labai rimtai.

„Toronto komandai reikia didesnio aukštaūgių indėlio. Po „Warriors“ ji turi geriausią gynėjų grandį visoje NBA, bet aukštaūgiai privalo pelnyti daugiau taškų, o jiems trūksta pastovumo. Man patinka Valančiūnas, bet man jis – nepastovus“, – savo mintimis dalijosi 52-ejų metų buvęs krepšininkas.

„Raptors“ praėjusią naktį 103:93 nugalėjo Niujorko „Knicks“ klubą ir pasiekė rekordinę – net dešimtą – pergalę iš eilės. JV šiame mače pasižymėjo eiliniu dvigubu dubliu – 11 taškų ir 18 atkovotų kamuolių.

Tačiau Lietuvos rinktinės „centras“ iš žaidimo pataikė vos 4 metimus, nors krepšį atakavo net 16 kartų.

„Per 28 minutes jis neįtikėtinai sugebėjo atkovoti 18 kamuolių ir būtų jų sugriebęs netgi daugiau, jei būtų geriau atitvėręs Lopezą (pripažinkime, kad Robino karjera susiklostė dėl aukštaūgiams neįprasto lankstumo). Taip, taiklumas buvo prastas, bet jis atliko gana paruoštus metimus, o tai parodo jo brandą ir santūrumą“, – mūsiškio pasirodymą analizavo ir „Raptors Republic“, J. Valančiūną įvertinęs B su minusu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)