Naujajai R. Gay atstovaujamai komandai Sakramento „Kings“ sekasi ne taip gerai: ji laimėjo tik 5 iš paskutinių 14 mačų ir yra mažiausiai pergalių iškovojusi ekipa visoje Vakarų konferencijoje.

Tačiau gruodžio 8-tąją – dieną, kai NBA lygą sudrebino grandioziniai mainai – nedaug kas galėjo tikėtis, kad viskas pasisuks dabartine linkme.

Apie tai galima spręsti ir iš „Raptors“ žaidėjų reakcijos vos tik sužinojus apie tai, kad R. Gay palieka Torontą. Išskirtinius kadrus iš Kanados klubo drabužinės neseniai parodė „Raptors“ gyvenimą ir užkulisius nušviečianti laida „Open Gym“, kurios vaizdo įrašas atsirado ir internete.

„Ką? Jūs rimtai? Kas į ką išmainyti?“, – vienas kito klausinėjo nustebę ir pasimetę „Raptors“ žaidėjai, nugirdę, kad R. Gay Toronte nebežais.

Lietuvis Jonas Valančiūnas, kaip ir kai kurie kiti Toronto ekipos nariai, iškart čiupo savo mobiliuosius telefonus ir puolė tikrinti informaciją, kadangi tiksliai nežinojo, kas dar įtraukti į šiuos mainus.

Paties R. Guy rūbinėje prieš dvikovą su Los Andželo „Lakers“ klubu jau nebuvo, tačiau kiti išmainytieji – Quincy Acy ir Aaronas Gray – apie savo likimą sužinojo būtent iš komandos draugų.

Labiausiai tokios žinios priblokštas buvo Q. Acy, kuris ilgą laiką prasėdėjo panarinęs galvą ir nesulaikė ašarų. Tuo metu A. Gray taip pat susigraudino, tačiau labai šiltai atsisveikino su buvusiais bendraklubiais ir palinkėjo jiems sėkmės.

Žinia apie mainus „Raptors“ rūbinėje ir žaidėjų emocijos – vaizdo įraše nuo 11 min.:

DELFI primena, kad į „Raptors“ ir „Kings“ mainus buvo įtraukti iš viso net septyni žaidėjai: „Raptors“ paliko puolėjai Rudy Gay ir Quincy Acy bei „centras“ Aaronas Gray, o „Kings“ atsisveikino su įžaidėju Greivisu Vasquezu, puolėjais Johnu Salmonsu ir Patricku Pattersonu bei aukštaūgiu Chucku Hayesu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)