Laisvasis agentas R. Lewisas parašą ant sutarties su „Heat“ padės trečiadienį, o R. Allenas Majamio ekipos pasiūlymą priėmė jau anksčiau.

Įdomu, kad abu šie krepšininkai, pasižymintys taiklia ranka, jau yra žaidę kartu - 2003 iki 2007 metų jie gynė Sietlo „SuperSonics“ garbę.

NBA ekspertai neabejoja, kad tiek R. Allenas, tiek R. Lewisas puikiai tiks „Heat“ žaidimo braižui, nes kels grėsmę varžovams toliau nuo krepšio. Tuo metu didžiojo trejeto - Dwyane'as Wade'o, LeBrono Jameso ir Chriso Boosho - stiprioji pusė yra žaidimas arčiau krepšio.

Snaiperių atvykimu džiaugėsi ir naudingiausias 2012 metų NBA krepšininkas L. Jamesas, ypač negailėjęs pagyrų R. Allenui.

R. Allenas per savo karjerą yra įmetęs net 2718 tritaškius (daugiausiai per visą lygos istoriją), o R. Lewisas - 1690 (penktas rezultatas tarp karjerą tęsiančių žaidėjų).

Praėjusį sezoną Vašingtono „Wizards“ aprangą vilkėjusį R. Lewisą kamavo kelio skausmai, todėl jis rinko tik po 7,8 per rungtynes, nors jo karjeros vidurkis yra 16,1 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)