Tokią nuomonę pateikė „Knicks“ komandos sudėtį analizavęs apžvalgininkas Charley Rosenas, kuris kol kas nemato lietuvio tarp pradinės dvylikos žaidėjų rotacijos, - rašo portalas BasketNews.lt.

„Nors Mindaugas Kuzminskas ir Maurice'as Ndouras turi garantuotus kontraktus 2016-2017 metų sezonui, jie veikiausiai nebus komandos rotacijoje sezono pradžioje ir turės praleisti kažkiek laiko NBA Plėtojimosi lygoje. „Knicks“ savo gretose turi kitų gerų žaidėjų, su kuriais jiems teks kovoti dėl vietos komandoje“, – komentare rašė Ch. Rosenas.

Apžvalgininkas taip pat prognozavo, jog „Knicks“ klubas laimės pusę iš visų 82-erių reguliaraus sezono rungtynių, į NBA atkrintamas varžybas pateks iš aštuntos pozicijos Rytų konferencijoje ir tuomet pralaimės LeBrono Jameso vedamai Klivlando „Cavaliers“ ekipai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)