Anot „Lietuvos ryto“ komandos valdybos pirmininko Jono Vainausko, dokumentai dėl naujojo žaidėjo įsigijmo jau sutvarkyti, liko išspręsti tik keletą formalumų – dėl įžaidėjo išpirkos mokėjimo grafiko ir krepšininko atvykimo į Vilnių laiko.

I. Miloševičius šį sezoną Eurolygoje sužaidė 9 mačus ir per rungtynes aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 3 taškus (45 proc. dvitaškių, 23 proc. tritaškių ir 67 proc. baudų), atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo bei atkovodavo po 1,3 atšokusio kamuolio.

Profesionalaus krepšininko karjerą I. Miloševičius pradėjo 2003 metais Graikijos klube Salonikų „Iraklis“. 2005-2008 metais įžaidėjas vilkėjo Belgrado „Crvena Zvezda“ komandos marškinėlius, o praėjusį sezoną tapo Pirėjo „Olympiakos“ komandos nariu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją