Lizingo bendrovei priklausantį automobilį BMW vairavęs JAV pilietis buvo sustabdytas Maironio ir Išganytojo gatvių sankryžoje. Paaiškėjo, kad krepšininkas neturi teisės vairuoti.

K. Brownas važiavo į stotį pasitikti draugės, atvažiavusios iš Lenkijos, kur amerikietis anksčiau žaidė. Bet merginos pasitikti jam nepavyko – teko važiuoti į policijos komisariatą, kur buvo iškviestas vertėjas.

Krepšininkas pareigūnams sakė, jog gailisi, kad vairavo neturėdamas tam teisės.

Automobilį, baigus tvarkyti pažeidimo dokumentus, nuvairavo iš Lenkijos atvykusi nepasitiktoji K. Browno draugė.

Rungtyniauti į Lietuvą amerikietis persikėlė šią žiemą, prie „Lietuvos ryto“ vairo stojus Tomui Pačėsui. 26-erių metų 185 cm ūgio amerikietis anksčiau yra rungtyniavęs Švedijos ir Lenkijos pirmenybėse, o pastarąjį sezoną pradėjo žaisdamas Olandijoje, Groningeno ekipoje.

„Esu žaidęs stipriose lygose, pavyzdžiui, Lenkijoje ar Europos taurės turnyre, kur kovojau prieš daug pajėgių varžovų. Žinoma, Olandijos ir Lietuvos krepšinio pirmenybių lygis skiriasi, bet manau, kad esu sukaupęs nemažai svarbios patirties. Atvykau čia tam, kad padėčiau „Lietuvos rytui“ kovoti dėl aukščiausių tikslų Lietuvos čempionate“, – persikėlęs į Vilnių kalbėjo K. Brownas.

LKL čempionate K. Brownas vidutiniškai pelno po 8,8 taško, atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 8,5 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)