Prisivilioti talentingą argentinietį „Lietuvos ryto“ klubui pavyko tarpininkaujant dabar jau buvusiam komandos treneriui M. Nicola. Po itin prasto sezono starto strategas buvo atleistas iš pareigų, o jo vietą laikinai užėmęs Aurimas Jasilionis ne kartą akivaizdžiai konfliktavo su 25-erių metų 188 cm ūgio įžaidėju.

Nors pastaruoju metu N. Laprovittola sulaukia vis didesnio A. Jasilionio pasitikėjimo ir tapo tikru komandos atakų lyderiu (vid. 12,2 taško LKL čempionate), panašu, kad situacija Vilniuje Argentinos rinktinės įžaidėjas nėra patenkintas.

Ispanų krepšinio žurnalistas Martinezas Larrosa praneša, kad argentinietis svarsto apie galimybę palikti Vilnių, o intensyvų susidomėjimą krepšininku rodo Ispanijos čempionato autsaideris Madrido „Estudiantes“ klubas, ACB lygos turnyro lentelėje šiuo metu užimantis priešpaskutinę poziciją.

„Lietuvos rytas“ N. Laprovittolai yra pirmoji stotelė Europoje, į Senąjį žemyną jis persikėlė tiesiai iš Pietų Amerikos. Dėl prasto anglų kalbos mokėjimo įžaidėjui pradžioje kilo komunikacinių problemų, kurias išspręsti padėdavo M. Nicola ir kitas „Lietuvos ryto“ trenerių štabo narys Alberto Blanco.

Pastarasis krepšinio specialistas iš Ispanijos klube asistentu darbuojasi iki šiol.


Primename, kad šią savaitę „Lietuvos rytas“ trečiadienį žais gyvybiškai svarbias Europos taurės rungtynes išvykoje su Saratovo „Avtodor“. Pralaimėjimo atveju vilniečiai praktiškai atsisveikintų su galimybėmis žengti į kitą turnyro etapą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)