Per 39 minutes (39:20) ji pataikė 2 tritaškius iš 3, 1 dvitaškį iš 2 bei realizavo 5 baudų metimus iš 6.

27 taškais prie pergalės prisidėjo Amisha Carter, 25 - Amanda Houts, 19 - Clemence Beikes.

Šeimininkių gretose sėkmingiausiai žaidė Ndeye Ndiaye (21 tšk.), Cindy Lima (14 tšk.) bei Liene Jansone (11 taškų).

Čempionate su septyniomis pergalėmis iš eilės pirmauja Lato „Basket Montpellier Agglomeration“ ir „Challes-les-Eaux“ krepšininkės, o Eglės Šulčiūtės ir Giedrės Paugaitės atstovaujamas Mondvilio USO (4 pergalės ir 3 pralaimėjimai) klubas užima penktą vietą.

Trečia G.Narvičiūtės atstovaujamos ekipos pergalė Italijos lygoje

Trečią pergalę ketvirtose Italijos moterų krepšinio pirmenybių rungtynėse iškovojo ir į šeštą vietą dvylikos komandų turnyre pakilo Gabrielės Narvičiūtės atstovaujamas Parmos „Lavezzini“ klubas.

Parmos krepšininkės sekmadienį svečiuose 68:61 (16:14, 20:14, 10:19, 22:14) įveikė dešimtoje pozicijoje esančią Kaljario CUS (1 pergalė ir 3 pralaimėjimai) ekipą.

Lietuvė į aikštelės šeimininkių krepšį įmetė 9 taškus, atkovojo 5 ir perėmė 3 kamuolius bei blokavo varžovės metimą. Per 27 minutes G. Narvičiūtė prametė tritaškį, pataikė 4 dvitaškius iš 8 bei realizavo 1 baudos metimą iš 4.

Rezultatyviau už lietuvę nugalėtojų gretose žaidė Nicole Antibe (18 tšk.) ir Adriana Moises Pinto (15 tšk.).

Pralaimėjusiųjų gretose išsiskyrė Latara Darret, Cinzia Arioli (po 12 tšk.) ir Barbora Fabianova (11 taškų).

Taip pat po tris susitikimus iš keturių galimų Italijos moterų krepšinio pirmenybėse laimėjo ir lyderių grupėje žengia dar penkios komandos - Taranto „Cras“, Lukos „Le Mura“, Umbertidės „Liomatic“, Skijaus „Famila Weber“ ir Komo „Pool Comense“.