- Trumpai papasakok, kaip nusprendei tapti krepšininke. Nuo kelerių metų pradėjai žaisti? Kodėl būtent krepšinis, o ne kita sporto šaka patraukė dėmesį?

- Tiesą pasakius, niekada vaikystei negalvojau, kad ateityje būsiu profesionali krepšininkė. Kiek pamenu, krepšinio treniruotes pradėjau lankyti nuo 12–os metų, tačiau žaisti pradėjau anksčiau - kieme su draugais. Krepšinis manęs niekada labai nežavėjo, visada svajodavau būti futbolininke, nes mano tėtis buvęs futbolininkas. Taigi ir užaugau žiūrėdama futbolą, o ne krepšinį.

- Galbūt moterų krepšinis skiriasi nuo vyrų. Kokie tie skirtumai?

- Na, skirtumų yra. Mes nededame į krepšį, vyrų krepšinis yra greitesnis, nei moterų.

- Kas buvo arba vis dar yra tavo, kaip krepšininkės, idealas?

- Iš tikrųjų, krepšininkės idealo neturiu. Žinoma, yra daug puikių žaidėjų, žaviuosi jų žaidimo stiliumi, tačiau kažko išskirti negalėčiau.

- Kokia buvo tavo vaikystės svajonė?

- Svajonių turėjau labai daug kaip ir dabar. Buvau ir iki šiol esu svajotoja. O svajonė buvo - žaisti Lietuvos moterų rinktinėje.

- Ar tikėjaisi sulaukti pasiūlymo iš Košicės komandos? Ar abejojai dėl pasiūlymo?

- Tiesą sakant, pasiūlymas buvo netikėtas, bet labai malonus. Net neabejojau, nebuvo laiko dvejonėms, nes kitą dieną turėjau išskristi.

- Ką galvoji apie ateitį. Pasilikti Lietuvoje ar išvykti žaisti į užsienį. Galbūt yra komanda, kurioje norėtumei žaisti?

- Šiuo metu apie ateitį negalvoju, gyvenu šia diena... Dabar mano visos mintys apie artėjančias svarbiausias varžybas.

- Tavo palinkėjimas jaunoms merginoms, kurios lygiuojasi į tave. Kokių patarimų ar paskatinimų joms turi?

- Linkiu niekada nenuleisti rankų, kad ir kaip nesisektų. Profesionalus sportas nėra rožėmis klotas kelias. Jeigu jūs kažko norite, pasaulis slapta jums tikrai padės. Ir, žinoma, linkiu didelės sėkmės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją