„Aš nebenoriu žaisti CSKA, bet kol kas negaliu pasakyti, kur mano karjera pasuks toliau, – serbų portalui B92 kalbėjo savaitgalį vestuves atšokęs krepšininkas. – Visgi turiu pripažinti, kad turbūt pirmą kartą per visą savo karjerą aš rimtai svarstau galimybę išvykti į NBA. Tikrai turiu noro išmėginti savo jėgas stipriausioje lygoje. Tai – mano prioritetas“.

M. Teodosičius patvirtino, kad, nepaisant to, bus ar nebus sudarytas naujas kontraktas su klubu, jis padės Serbijos rinktinei Europos čempionate.

„Europos čempionate bus tikrai nelengva, kadangi turbūt pirmą kartą po ilgo laiko tarpo į turnyrą mes vyksime turėdami didesnes viltis, nei įprastai. Tai bus pavojinga. Tačiau laiko iki starto dar nemažai, pradžioje reikia pailsėti“, – kalbėjo Rio olimpinių žaidynių vicečempionu tapęs serbas.

Neseniai buvo skelbta, kad CSKA nenori atsisveikinti su ilgamečiu savo lyderiu ir M. Teodosičiui siūlo 3 metų trukmės 12 mln. eurų vertės kontraktą.

„Laukiame kuo greitesnio jo atsakymo, nes kuo anksčiau norime suburti stipresnę komandą“, – tvirtino CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas.

Pasak pranešimų, gynėju iš Sebrijos domisi net kelios NBA komandos – Sakramento „Kings“, Bruklino „Nets“, Majamio „Heat“. Pats M. Teodosičius ankstesniuose interviu taip pat neslėpė, kad norėtų išbandyti savo jėgas už Atlanto, tačiau žaistų tik tokioje ekipoje, kuri yra pajėgi kovoti dėl titulų ir suteikti jam laiko aikštėje.

CSKA gretose M. Teodosičius žaidė nuo 2011-ųjų, 2016-aisiais tapo Eurolygos čempionu, šešis kartus laimėjo VTB Vieningosios lygos pirmenybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)