Mačo išvakarėse pareiškęs, kad „Žalgiriui“ pergalės reikia labiau nei M. Kalniečiui ir „Emporio Armani“, rungtynių dieną sutikęs įžaidėją Paulius Jankūnas toliau laidė sąmojus.

„Oho, gerokai suprakaitavai per pasimėtymą. Arėt?“, – plekšnodamas per nugarą Mantui juokėsi „Žalgirio“ kapitonas.

„Arėm, arėm“, – juokėsi ir M. Kalnietis, o kai arenoje pasirodė Antanas Kavaliauskas, iš P. Jankūno lūpų Mantas išgirdo „naujieną“, kad „Žalgirio“ barzdočius jo žmonai padėjo nešdamas krepšius.

Smagus „Žalgirio“ ir M. Kalniečio susitikimas – vaizdo siužete.

Žalgiriečiai per 14 Eurolygos turų iškovojo penkias pergales, o Italijos čempionai – keturias. „Emporio Armani“ kartu su Stambulo „Galatasaray“ yra turnyro autsaideriai. Italijos komanda dabar suklupo septynis kartus iš eilės.


Milano krepšininkai statistiškai yra blogiausiai besiginantys turnyre. Jie praleidžia po 88,71 taško. Puola „Emporio Armani“ neblogai – renka 82,57 taško ir užima ketvirtą vietą. Italijos ekipoje rezultatyviausiai rungtyniauja amerikietis Rakimas Sandersas. Jis pelno 14,3 taško, tritaškius meta 47,2 proc. taiklumu, atkovoja 3,8 kamuolio. Beje, nors jo ūgis tik 193 cm, šis krepšininkas dažniausiai žaidžia sunkiuoju puolėju.

M. Kalnietis nesuranda savojo žaidimo. Jis įmeta tik po 5,8 taško, atlieka 3,2 rezultatyvaus perdavimo, iš toli atakuoja vos 28,6 proc. taiklumu.

Milano komandoje nebėra puolėjo Alessandro Gentile‘s, kuris pasirašė sutartį su Atėnų „Panathinaikos“. Be jo, „Emporio Armani“ Eurolygoje pralaimėjo visas penkerias rungtynes.

Milano klubas toliau pirmauja Italijos čempionate (11 pergalių, 2 pralaimėjimai), bet jame per pastaruiosius tris turus patyrė dvi nesėkmes. Praėjusiame mače „Emporio Armani“ 87:91 nusileido Emilijos Redžo „Grissin Bon“.

Rungtynes nuo 21.30 val. tiesiogiai transliuos „Viasat Sport Baltic“ televizija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)