Žalgiriečiai privalo Tel Avivo „Nokia“ arenos pragare įveikti „Maccabi Electra“ ekipą, o kitą savaitę savoje aikštėje atsirevanšuoti Kantu „Bennet“ komandai ir tikėtis, kad ir varžovai likusias rungtynes sužais kauniečiams palankiais rezultatais.

„Kausimės negailėdami širdies ir pasistengsime nekartoti pirmų ketverių rungtynių klaidų. Gaila, kad viskas susiklostė taip ir šiuo metu esame ant prarajos, tačiau Tel Avive stengsimės iš visų jėgų“, - prieš išvykdamas į Izraelį žadėjo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius.

Tuo tarpu Tel Avivo strategas D. Blattas pripažino, jog neramiai laukia dvikovos su „Žalgiriu“.

„Žalgiris“ dar nelaimėjo nė vieno mačo šiame etape, bet visuose buvo labai arti pergalės. Atakuodama ši komanda turi daug grėsmingų ginklų. o šįkart jie greičiausiai neturės ko prarasti, nes šansai prasibrauti į ketvirtfinalį - minimalūs. Toks varžovas visuomet būna pavojingas“, - D. Blatto žodžius cituoja „Kauno diena“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją