Visai neseniai pratęsęs sutartį su vyriausiuoju treneriu Mariumi Kiltinavičiumi, pasirašęs naujas sutartis su Antanu Udru ir Gintautu Matuliu, klubas skelbia, jog išsaugojo vieną svarbiausių savo žaidėjų, kapitoną Marių Valukonį.

198 cm ūgio marijampoliečiui tai bus jau šeštas sezonas iš eilės vilkint savo gimto miesto komandos marškinėlius. Suvalkijos sostinės garbę M. Valukonis gina nuo pat 2011 metų.

Puolėjas 2015–2016 metų sezone buvo vienas geriausių „Sūduvos-Mantingos“ gretose NKL čempionate. Per 40 sužaistų rungtynių M. Valukonis ant parketo praleisdavo po 24 minutes, per kurias spėdavo surinkti po 10,7 taško ir sugriebti po 5,7 atšokusio kamuolio.

„Norisi kartu su Marijampolės komanda grįžti į aukščiausiąją lygą (LKL). Ginti gimto miesto garbę yra puiku. Čia aš užaugau ir pradėjau savo pirmus žingsnius krepšinyje. Smagu rungtyniauti Marijampolėje, nes čia jaučiamas mūsų miesto krepšinio sirgalių palaikymas, kartais net savos sienos padeda varžybose. Iš ateinančio sezono tikiuosi kaip ir visada - norisi, kad naujas kolektyvas sutartų gerai ir būtų kaip vienas kumštis“, – kalbėjo M. Valukonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją