Vilniečiai kartu su Kauno „Žalgiriu" dalijasi 1-2 vietas LKL lentelės viršūnėje, o šeštadienio (balandžio 25 d.) susitikimas Kaune nulems reguliaraus sezono nugalėtoją.

„Nuo pat susitikimo pradžios turėsime žaisti energingai ir susikaupę. Kaip visada, laukia sunkios rungtynės. Privalėsime parodyti savo norą nugalėti ir aikštėje kautis iš visų jėgų. „Žalgiris“ yra rimtas varžovas. Gintaro Krapiko auklėtiniai žaidė Eurolygoje, o dabar sutelkė visą dėmesį į Lietuvos čempionatą. Jiems atstovauja aukšto lygio ir patyrę žaidėjai“, - kalbėjo M. Nicola.

„Lietuvos ryto“ treneris žadėjo, kad komanda atiduos visas jėgas, kad iš principinių varžovų arenos parsivežtų pergalę.

„Kaune neabejotinai laukia grumtynės, nes „Žalgiris“ norės apginti savo tvirtovę. Ruošiamės visiems įmanomiems scenarijams. Tokiose rungtynėse trokšta žaisti visi krepšininkai, jie net nekreiptų dėmesio į smulkias traumas“, - teigė M. Nicola.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)