Seriją iki dviejų pergalių „Unicaja“ komanda laimėjo 2:1.

Mindaugas Kuzminskas šiose rungtynėse per 19 minučių pelnė 6 taškus (2/8 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 5 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 4 varžovų pražangas ir 3 kartus prasižengė.

Nugalėtojus į pergalę vedė Jaysonas Grangeris, surinkęs 19 taškų, Franas Vasquezas įmetė 14, Ryanas Toolsonas - 12 taškų.

Svečiams Mike'as Jamesas įmetė 16, Kimas Tillie - 15, o Tornikė Šengelija - 13 taškų.

Paskutinį kelialapį į Ispanijos lygos čempionato pusfinalį išplėšė Valensijos „Valencia Basket“ komanda. Ji lemiamose serijos rungtynėse po dramatiškos kovos 71:70 (21:16, 24:17, 12:20, 14:17) palaužė Bilbao „Dominion“ ekipos pasipriešinimą ir serijoje triumfavo 2-1.

Pusfinalyje „Unicaja“ klubas susikaus su Barselonos „Barcelona“ krepšininkais, o „Valencia Basket“ komandos varžovai bus Eurolygos čempionė Madrido „Real“ ekipa ir Jonas Mačiulis.

Eurolygos vadovybei patvirtinus naują licencijų skyrimo tvarką paaiškėjo, kad A licencijų skaičius Ispanijos komandoms yra sumažinamas nuo keturių iki trijų. A licencijos šiuo metu priklauso „Barcelona“, „Real“ ir „Laboral Kutxa“ekipoms, o dėl paskutinės B licencijos kovos būtent „Unicaja“ ir „Valencia Basket“ klubai.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)