Nuo atsarginių žaidėjų suolelio pakilęs Mantas Kalnietis rungtyniavo tik 12 minučių, bet buvo naudingas. 30-metis gynėjas pelnė 7 taškus (2/2 dvit., 1/2 trit.), atkovojo ir perėmė po 1 bei prarado 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius, kartą prasižengė, išprovokavo pražangą ir surinko 9 naudingumo balus.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias su 17 taškų buvo Ricky Hickmanas, 14 taškų prie pergalės pridėjo Davide'as Pascolo, po 14 – Andrea Cinciarini ir Krunoslavas Simonas.

„Betaland“ komandai po 13 taškų surinko Drake'as Dieneris ir Nikola Ivanovičius, 12 – Milenko Tepičius, 10 – Janis Beržinis.

Pirmame serijos mače reguliariojo sezono nugalėtojai „Emporio Armani“ krepšininkai kiek nelauktai gavo antausį – namuose suklupo 80:87. Trečiosios ir ketvirtosios serijos rungtynės vyks Kapo d'Orlando mieste.

Atsitiesti nepavyko Sasario „Dinamo“ ekipai su Tautvydu Lydeka, kuri atsidūrė ties prarajos kraštu. Ji išvykoje 68:74 (14:12, 14:18, 28:24, 12:20) nusileido Trento „Dolomiti“ krepšininkams ir serijoje iki trijų pergalių dabar atsilieka jau 0-2.

Rungtynes starto penkete pradėjęs aukštaūgis iš Lietuvos per 28 minutes pelnė 4 taškus (2/4 dvit.), atkovojo 11 ir prarado 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 4 pražangas, pats tiek pat sykių prasižengė ir surinko 11 naudingumo balų.

Trečiasis ir ketvirtasis, jeigu jo prireiks, susitikimai vyks Sasaryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)