„Mūsų darbe privalai visada būti pasiruošęs. Ant popieriaus turime tikrai gerą komandą, bet tą privalome įrodyti aikštėje“, – Eurolygos TV sakė 30-metis gynėjas iš Lietuvos.

Praėjusiame sezone du titulus laimėjusi „Emporio Armani“ ekipa nori pamiršti fiasko Europos turnyruose. Būtent dėl šios priežasties klubo vadovai vasarą nesėdėjo sudėję rankų.

Milano milijonierių gretas papildė net šeši žaidėjai: Ricky Hickmanas, Zoranas Dragičius, Miroslavas Raduljica, Davide Pascolo, Awudu Abassas ir Simone Fontecchio.

„Pasikeitus žaidėjams treneris nori pakeisti ir mūsų žaidimą. Norime rungtyniauti greičiau ir dinamiškiau. Be to, treneris nori, kad komandoje būtų gera atmosfera, o žaidėjai turėtų lyderių mentalitetą.

Šiemet turėsime ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį, o tai mums itin padės. Laukia ilgesnis sezonas ir daugiau rungtynių – jeigu kas nors patirs traumą, mūsų tai nesugniuždys“, – apie permainas Milano klube kalbėjo M. Kalnietis.

Jos šį rudenį jau davė saldžių vaisių – „Emporio Armani“ pirmą kartą komandos istorijoje laimėjo Italijos Supertaurę. O ir Eurolygoje, kurioje pirmąkart rungtyniaus tik 16 komandų, Milano ekipai keliami ne ką mažesni tikslai.

„Jeigu norime sėkmės Europoje, turime kartu augti žingsnis po žingsnio. Šiemet nebus kada atsipalaiduoti, nes žais 16 Europoje gerai žinomų klubų – laukia intensyvus sezonas“, – į naują patirtį kovingai žvelgė lietuvis.

Pirmąsias rungtynes naujajame Eurolygos sezone „Emporio Armani“ žais ketvirtadienio vakarą namuose prieš Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkus. Tiesa, dar neaišku, ar pats M. Kalnietis jose išbėgs ant parketo – 195 cm ūgio įžaidėjas dėl čiurnos skausmų Italijos čempionate jau praleido du mačus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją