Italijos čempionų žaidėjas savo ekipai dėl traumos padėti negalės, tačiau su komanda dalyvavo penktadienį surengtoje paskutinėje treniruotėje prieš dvikovą su Kauno klubu. M.Kalnietis dar prieš treniruotę bendravo su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai.

„Viskas kartu – surastas Vasario 16-osios Nepriklausomybės aktas, „Žalgirio“ pergalių serijos ir dar smagu būti namuose. Superinės nuotaikos“, – paklaustas apie sugrįžimą į Lietuvą juokėsi M. Kalnietis.

„Žalgiryje“ ne vienerius metus rungtyniavęs M. Kalnietis puikiai pažįsta ne tik visą klubo administraciją, bet ir ne vieną dabartinės komandos žaidėją, todėl nenuostabu, jog kaunietis aktyviai domisi žalgiriečių rezultatais. Kalbėdamas apie juos M. Kalnietis pabrėžė, jog žalgiriečių pasirodymas Eurolygoje yra dėsningas.

„Kažkokia nuostaba buvo dėl žalgiriečių rezultatų, bet žinant, kaip jie dirba ir treniruojasi, kaip klube viskas vyksta aikštelėje ir už jos ribų, viskas yra dėsninga ir rezultatas turi ateiti. Gaila, kad „Žalgiriui“ nepavyko pasiekti išsvajoto aštuntuko, bet pritariu nuomonei, kad šis sezonas žalgiriečiams yra pliusinis ir žingsnis į priekį. Smagu ne tik dirbantiems „Žalgiryje“, bet ir visam Kaunui“, – teigė krepšininkas.

Kauno „Žalgirio“ komandą paskutinėse Eurolygos sezono namų rungtynėse su Milano „EA7 Emporio Armani“ ekipa turėtų palaikyti rekordinė šiam sezonui sirgalių minia. M. Kalnietis džiaugėsi, jog bus rungtynėse, kurias stebės toks didžiulis žmonių skaičius.

„Daug kas minėjo, jog bus pilna arena, kokia dar gali būt motyvacijos stoka komandoms. Aišku, smagu dėl susirinksiančių sirgalių, bet jie ateis padėkoti „Žalgiriui“ už gerą sezoną. Tiesa, smagu, kad ir aš sudalyvausiu tokioje dvikovoje“, – aiškino M. Kalnietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)