Starto penkete susitikimą pradėjęs M. Kalnietis nugalėtojams pelnė 5 taškus, sugriebė ir perėmė po 1 kamuolį, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, sykį suklydo ir dukart prasižengė. Per 26 žaidimo minutes Lietuvos rinktinės įžaidėjas pataikė vienintelį mestą tritaškį ir 1 dvitaškį iš 2.

22 taškais prie pergalės prisidėjo Krunoslavas Simonas, 20 – Estebanas Batista, 13 – Rakimas Sandersas.

T. Lydeka į nugalėtojų krepšį įmetė 6 taškus, atkovojo 6 kamuolius ir išnaudojo 5 pražangų limitą. Taip pat starto penkete dvikovą pradėjęs puolėjas iš Lietuvos per 34 minutes pataikė 3 dvitaškius metimus iš 4.

Sėkmingiausiai pralaimėjusiųjų gretose žaidė Austinas Daye'as (32 tšk.), Jevohnas Shepherdas (13 tšk.) ir Semajus Christonas (12 taškų).

Antroje vietoje lieka turo rungtynes dar žaisianti Rimanto Kaukėno atstovaujama Emilijos Redžo „Grissin Bon“ (20/7) komanda be traumą besigydančio Darjušo Lavrinovičiaus, o trečiąją poziciją užima Avelino „Sidigas“ (19/9) klubas su Benu Veikalu.

Kapo d'Orlando „Betaland“ (11/17) ekipa su Simu Jasaičiu savo aikštėje 81:82 (17:16, 21:21, 26:20, 17:25) nusileido penktoje vietoje esantiems Trentino „Dolomiti Energia“ (15/13) krepšininkams ir nukrito į tryliktąją poziciją.

7 minutes žaidusio S. Jasaičio sąskaitoje 6 (tritaškiai 2/3) taškai ir klaida.

Ovidijaus Varanausko atstovaujama Varezės „Openjobmetis“ (13/15) komanda lieka devinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją