Pirmus du ketvirtfinalio mačus savo arenoje milaniečiai laimėjo 86:74 (17:20, 25:14, 23:25, 21:15) ir 79:71 (13:21, 25:16, 24:15, 17:19).

Mantas Kalnietis savo ekipai pelnė 6 taškus, gynyboje atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo bei keturissyk prasižengė. Per 26 žaidimo minutes starto penkete M. Kalnietis prametė abu tritaškius ir pataikė 3 dvitaškius metimus iš 4.

Po 16 taškų prie pergalės prisidėjo kroatas Krunoslavas Simonas ir Alessandro Gentile, 8 – serbas Milanas Mačvanas.

Aikštelės šeimininkų gretose rezultatyviu žaidimu pasižymėjo amerikiečiai Julianas Wrightas (14 tšk.) ir Trentas Lockettas (13 tšk.) bei Davide Pascolo (8 tšk.).

Pusfinalyje iki keturių pergalių Milano komandos varžovas bus Kremonos „Vanoli“ ir Venecijos „Umana Reyer“ ekipų ketvirtfinalio poros laimėtojas. Kol kas šioje serijoje iki keturių pergalių 2–1 pirmauja Venecijos krepšininkai.

Kitą Italijos krepšinio pirmenybių porą sudarys antrą vietą reguliariame sezone užėmęs Rimanto Kaukėno ir Darjušo Lavrinovičiaus atstovaujamas Emilijos Redžo „Grissin Bon“ klubas ir trečioje pozicijoje likusi Avelino „Sidigas“ ekipa su Benu Veikalu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)