35-erių amerikietis pasakojo, kad šeštadienį apie 22 val. vakare iš savo sūnaus Carterio sulaukė žinutės, kuri jį suneramino.

„Pirmiausia pagalvojau, kodėl jis dar nemiega, juk buvo apie 22 val. vakaro, – sakė M. Barnesas. – Todėl jam atrašiau: „Myliu ir pasiilgau tavęs“. Tuomet atlikau vaizdo skambutį ir paklausiau jo: „Labas, kas geresnio?“

Beje, turiu pasakyti, kad Carteris yra energingas vaikas. Ekrane pamatęs jo veidą, pamatęs, kad jis tik sėdi ir tiek, supratau, kad kažkas blogai. Paklausiau jo, ar kažkas atsitiko, o jis atsakė „ne“. Tada jis padėjo galvą ant lovos, prisidėjo pagalvę prie veido ir pasakė: „Mamos draugas Derekas namie“.

M. Barnesas taip pat pareiškė, kad pasikalbėjęs su kitu savo sūnumi Isaiah suprato, jog jo atžalos jaučiasi nepatogiai, kai namuose su mama laiką leidžia kitas vyras. Todėl krepšininkas nusprendė nuvykti į buvusios žmonos namus ir išsiaiškinti situaciją.

„Negaliu įsivaizduoti, kad žmonės mano, jog aš esu kažkoks maniakas, kuris sukorė 150 km, klausydamas Tupaco vien tik tam, kad kažką sumušti, – teigė M. Barnesas. – Ne. Aš gyvenu 15 minučių kelio nuo buvusios žmonos namų. Nuvažiavau ten tam, kad pažiūrėčiau, ar mano vaikams viskas gerai.Tai buvo mano pagrindinis tikslas.“

M. Barnesui nebus pateikti jokie kaltinimai.

Nors 35-erių metų M. Barnesas su G. Govan nebegyvena daugiau nei metus, jie oficialiai nėra išsiskyrę. Pora turi dvynukus. Tuo metu D. Fisheris su savo žmona Candace išsiskyrė šių metų kovo mėnesį.

Niujorko „Knicks“ vyriausiasis treneris D. Fisheris ir M. Barnesas kartu žaidė 2010-2012 metais, kai atstovavo Los Andželo „Lakers“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją