29-erių metų snaiperis Dalaso komandos peržiūroje bus iki birželio pabaigos, t.y., - mažiau nei savaitę.

A. Milaknis praėjusį sezoną tapo naudingiausiu Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos krepšininku. LKL čempionu A. Milaknis iš viso tapo jau šeštą kartą.

LKL pirmenybėse kaunietis rinkdavo po 10,8 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

A. Milaknis Eurolygoje vidutiniškai tritaškius mesdavo 46,2 proc. taiklumu, pelnydavo po 10 taškų, atkovodavo po 1,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Agentas dirba, bet, kaip visiems esu sakęs, „Žalgiris“ turi galimybę pratęsti mano sutartį. Šis klubas man patinka, čia mano namai, aukšto lygio krepšinis, Eurolyga, sąlygos treniruotis – vienos geriausių, jei ne pačios geriausios Europoje. Būčiau beprotis, jeigu nenorėčiau likti. Nesakau, kad viskas taip ir susiklostys, to aš nežinau. Bet likti norėčiau“, - neseniai DELFI apie savo ateitį sakė A. Milaknis. - Nemėgstu pilstyti iš tuščio į kiaurą. Džiaugiuosi savo karjera. Aišku, galėjo būti geriau, bet galėjo būti ir blogiau, kas ten žino... Gyvenu šia akimirka ir ja mėgaujuosi.“