Į Utenos daugiafunkcinį sporto kompleksą atvykę sirgaliai turės unikalią galimybę patys užsidirbti eurų. Viskas, ką jiems reikės padaryti – pademonstruoti savo rankos taiklumą. Žiūrovų lauks ne tik piniginiai prizai, bet ir kitų rėmėjų įsteigtos puikios dovanos.

Stebėdami LMKL kovas galvojate, jog galėtumėte įmesti į krepšį geriau už lygos žaidėją? Galėsite tai įrodyti tiesiai ant parketo, metant iššūkį Marinai Solopovai, Neringai Skadaitei ar kitai Lietuvos moterų rinktinei narei.

Ne tik uteniškiai, bet ir miesto svečiai išvys tokias žvaigždes kaip Virgilijus Alekna, Donatas Montvydas, Ramūnas Šiškauskas, Deividas Šemberas ar Valdemaras Chomičius.

LMKL rinktinėje išvysite tokias puikiai pažįstamas žaidėjas kaip Laura Svarytė, N. Skadaitė, Jolanta Marmienė, Laura Juškaitė ar Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Žiūrovams neleis nuobodžiauti ir plati koncertinė programa, kur pasirodys Donatas Montvydas, Kauno „Žalgirio“ šokėjos, iš „Lietuvos talentų“ puikiai pažįstamas šokių kolektyvas „Aušrinė“. Taip pat renginyje dalyvaus ir daug išskirtinių Lietuvos žvaigždžių.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks sausio 24 dieną Utenoje. Renginio pradžia – 15 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją