Marijampolės „Sūduva“ galingai pradėjo rungtynes ir po pirmojo kėlinio pasiuntė šeimininkes į nokdauną (7:26). Antrasis kėlinys taip pat nieko gero nežadėjo šeimininkėms - „Sūduva“ ir toliau didino savo pranašumą, o prieš didžiąją pertrauką viešnios buvo susikrovusios net 29 taškų pervarą (16:45).

Antroje rungtynių dalyje „Utenai“ pavyko pristabdyti uraganinį marijampoliečių puolimą, tačiau pagalvoti apie pergalę- ne. Galutinis rezultatas 55:76 skelbė užtikrintą Marijampolės „Sūduvos“ pergalę.

„Utenos“ komandoje išsiskyrė tik trys žaidėjos: Rita Žilinskaitė pelnė 16 taškų, Irma Raugaitė surinko 12 taškų, o Lidziya Panasiuk - 10.

„Sūduvą“ į priekį vedė legionierė iš Latvijos Sabine Dukate, kuri surinko 20 taškų. Po 13 taškų prie pergalės pridėjo Dovilė Saurazaitė ir Sandra Baliutavičiūtė (9 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją