LMKL rinktinės vairas patikėtas Ramunei Kumpienei, o jai talkins „Utenos“ komandos žaidžiančioji trenerio asistentė, kapitonė ir buvusi ilgametė Lietuvos rinktinės įžaidėja Rima Valentienė.

R.Kumpienės treniruojama jaunių merginų rinktinė 2008 metais tapo Europos čempione, o sykį pasidabino bronzos medaliais. Šiuo metu moterų rinktinės garbę gina net šešios buvusios R. Kumpienės auklėtinės: Eglė Šikšniūtė, Gabrielė Gutkauskaitė, Lina Pikčiutė, Monika Grigalauskytė, Inesa Visgaudaitė ir Marina Solopova.

Dabar R. Kumpienė yra Klaipėdos „Fortūnos“ prezidentė, bet jos trenerės sugebėjimais niekas neabejoja, kadangi dar praėjusių metų pavasarį klaipėdietės iškovojo LMKL bronzos medalius, pakartodamos 2014 metų sėkmę.

Šiemet LMKL rinktinę sudaro po dvi „Utenos“, Marijampolės „Sūduvos“ ir „Fortūnos“ žaidėjas bei po vieną atstovę iš Kauno „Aisčių-LSU“, Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“, Vilniaus „Kibirkšties“ ir Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“.

LMKL rinktinės sudėtis:

Ieva Šimkutė – „Utenos“ vidurio puolėja, LMKL ir LKF taurės laimėtoja, įvairių amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinių narė.

Jolanta Marmienė – tikra „Aisčių-LSU“ lyderė, LMKL ir LKF taurės bronzos medalių laimėtoja, 2005 m. LMKL „Visų žvaigždžių“ dienos naudingiausia žaidėja.

Neringa Skadaitė – „Sūduvos“ gynėja, šalies moterų rinktinės narė, LMKL bronzos medalio savininkė.

Dalia Belickaitė – „Utenos“ gynėja, jaunimo rinktinės lyderė.

Kristė Druskytė – „Fortūnos“ kapitonė ir lyderė, LMKL bronzos medalių laimėtoja, jaunimo rinktinių narė.

Laura Juškaitė – „Kibirkšties“ rezultatyviausia žaidėja, Lietuvos moterų rinktinės kandidatė, viena talentingiausių šalies krepšininkių.

Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė – „Hoptrans-Sirenų“ lyderė, daugkartinė LMKL vicečempionė ir prizininkė, dukart rezultatyviausia LMKL čempionato krepšininkė.

Justina Matuzonytė – „Fortūnos“ atstovė, visų amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinių narė, LMKL bronzos medalių laimėtoja.

Laura Svarytė – „Sūduvos“ vidurio puolėja, viena geriausių lygos kovotojų dėl kamuolių, naudingiausia 2013–2014 metų sezono LMKL žaidėja.

Silvija Kuodienė – tikra „Šiaulių-Universiteto“ komandos lyderė ir senbuvė.

LMKL rinktinė susitiks su iš garsių šalies vyrų sudaryta komanda, kurioje žais tokios žvaigždės kaip Virgilijus Alekna, Ramūnas Šiškauskas, Deividas Šemberas, Valdemaras Chomičius ar Donatas Montvydas.

Utenoje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų: tritaškių konkursas, kuriame dalyvaus ir pasaulio rekordininkė Ela Briedytė. Įgūdžių konkurse išvysime Lietuvos ir Utenos talentus.

Susirinkusius ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir savo dainomis linksmins Donatas Montvydas, žaviosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos, televizijos projekto „Lietuvos talentai“ žvaigždės, šokių kolektyvas „Aušrinė“, o renginį ves Mindaugas Stasiulis.

Naujų įspūdžių ir tikrų Lietuvos žvaigždžių šventė – Utenoje sausio 24 dieną 15 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją