Merginas fotosesijai šeštus metus iš eilės ruošė LMKL partnerės – Kauno kolegijos studentės, vadovaujamos Aušros Malakauskienės. Ši visažistė ruošia žvaigždes tokiems televizijos projektams kaip „Chorų karai“ ar „Šok su žvaigžde“.

LMKL čempionės prieš fotoobjektyvą pozavo Utenos arenoje. Fotosesija buvo sudaryta iš trijų dalių: pirmiausia krepšininkės pozavo su kamuoliu ir be jo, vėliau buvo padarytos portretinės nuotraukos Lietuvos vėliavos fone, o viską vainikavo bendra komandinė fotografija.

„Utenos“ krepšininkės spinduliavo gera nuotaika, dalijosi prisiminimais apie anksčiau vykusias fotosesijas bei laisvu laiku darė tai, kas įprasta tokiais atvejais – asmenukes.

Iš karto po fotosesijos, krepšininkės grįžo prie darbo ir liejo prakaitą vakarinėje treniruotėje. Laiko pasirengimui lieka labai mažai – naujasis LMKL sezonas startuos spalio 10 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)