„Džiaugiuosi, jog lygai toliau sekasi sistemingai plėsti rėmėjų ratą. Didžiuojamės, kad iki šiol tik Eurolygą rėmusi „Turkish Airlines“ įvertino ir Lietuvos krepšinį. Būsime viena iš dviejų lygų visame pasaulyje, kuri bendradarbiaus su šia prestižine bendrove, todėl jaučiamės įpareigoti kelti sau pačius aukščiausius standartus. Tai yra rimtas postūmis lygos plėtojimosi raidoje, kuris padės ir toliau stiprinti lygos įvaizdį. Esu įsitikinęs, kad ši partnerystė bus abipusiai naudinga“, – teigė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

„Turkish Airlines“ yra ne tik strateginė Euroygos partnerė, tačiau buvo ir viena pagrindinių 2010-ųjų pasaulio krepšinio čempionato Turkijoje rėmėjų, o tarp jos reklamos veidų ir NBA žvaigždė Kobe Bryantas.

„Pagrindinė priežastis, kodėl „Turkish Airlines“ nusprendė tapti LKL partneriais yra tai, jog krepšinis Lietuvoje yra sportas numeris vienas, o mes čia taip pat vykdome kompanijos veiklą. Dirbame ir su Eurolyga, kurioje dažniausiai rungtyniauja ir dvi Lietuvos komandos, tačiau norėjome tapti patrauklesni ir kitų Lietuvos komandų gerbėjams“, – kalbėjo „Turkish Airlines“ atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Hasanas Serkanas Binyaras.

Nuo 2013-ųjų metų birželio vykdomi „Turkish Airlines“ skrydžiai iš Vilniaus į Stambulą yra itin paklausūs, todėl kompanija nusprendė dar labiau plėtoti šią skrydžių kryptį bei ateityje didinti skrydžių, jungiančių Lietuvą su Turkija, skaičių.

„Mūsų tikslas yra, kad visi Lietuvoje žinotų, jog „Turkish Airlines“ vykdo skrydžius iš Vilniaus. Krepšiniu domisi didžioji dalis Lietuvos gyventojų, todėl manome, kad su LKL pagalba šią žinią šalyje išgirs kiekvienas. Tai suteiks mums daugiau galimybių Lietuvoje. Vien per praėjusius metus maršruto iš Vilniaus pajėgumus padidinome tris kartus ir norime, kad jie toliau augtų“, – teigė „Turkish Airlines“ atstovas Lietuvoje H. S. Binyaras.

„Turkish Airlines“ Skytrax pripažintos kaip geriausia aviakompanija Europoje 2011, 2012 ir 2013 metais, gali pasigirti daugiau nei 259 skrydžių kryptimis su 263 prabangiais lėktuvais, įskaitant transatlantinius, Tolimųjų rytų ir Kinijos maršrutus.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!