S. Weemsas paskutinį dėjimą atliko įsibėgėjęs per visą aikštę ir šuoliui atsispyręs nuo baudų metimo linijos. Teisėjų sprendimas buvo vieningas - 50 taškų iš tiek pat galimų. Iš viso už du bandymus amerikietis pelnė 99 taškus iš 100 galimų. Už pergalę S. Weemsas buvo apdovanotas 4 tūkst. litų čekiu.

Antrą vietą užėmė 198 cm ūgio Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas Raimundas Danys, kuris tokiame konkurse buvo ne naujokas. Patyręs, daugkartinis tokių konkursų dalyvis 2009 metais vos per plauką nelaimėjo LKL „Oro karaliaus“ titulo. Tąkart jis finale taip pat liko antras, nusileidęs Arvydui Šikšniui.

LKL „Oro karaliaus“ konkurse R. Danys dalyvavo ir 2008 metais, tačiau tuomet visus šio konkurso laurus nuskynė kitas žalgirietis Mantas Kalnietis.

Šįkart finale R. Danys surinko 87 balus.

„Oro karaliaus“ konkurse šįkart taip pat dalyvavo 193 cm ūgio „Šiaulių“ komandos gynėjas Cameronas Longas, 195 cm ūgio Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipos puolėjas Leroy‘us Noblesas ir 203 cm ūgio Panevėžio „Lietkabelio“ centras Adomas Drungilas.

Pramoginė dalis - nenuvylė

Susirinkusius žiūrovus „Žvaigždžių dienos“ šventėje linksmino Klaipėdos atlikėjų desantas – Violeta ir Vilius Tarasovai, Stepas Januška ir uostamiesčio choras „Cantare“. Šį muzikantų būrį puošė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas „Kongas“.

Krepšinio mėgėjai taip pat išvydo vieną geriausių šalies šokėjų grupių – Klaipėdos „Leader Dance“, kuri yra oficiali „Neptūno“ klubo palaikymo grupe. „Švyturio“ arenoje žiūrovus linksmino ir krepšinio akrobatai iš Slovėnijos „Dunk Kings“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją