Praėjusio sezono viduryje į Pasvalį atvykęs 30 metų 188 cm ūgio D. Low iš karto tapo vienu klubo lyderių. Jis per LKL rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 14,9 taško, atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,4 kamuolio.

Tritaškius iš Havajų kilęs krepšininkas metė 39,1 proc. taiklumu, o vasarį tapo geriausiu lygos snaiperiu Karaliaus Mindaugo taurės turnyro tritaškininkų konkurse.

„Klubas dėjo daug pastangų, siekdamas išlaikyti šį krepšininką savo gretose, nes po praėjusio sezono visi buvome labai patenkinti Derricko indėliu į žaidimą, – klubo pranešime cituojamas „Pieno žvaigždžių“ direktorius Arūnas Burkevičius. – Iš pradžių mūsų galimybės išsaugoti Derricką buvo labai mažos, tačiau galiausiai pavyko susitarti ir labai džiaugiamės, kad iš visų turėtų variantų jis pasirinko mus.“

„Pieno žvaigždės“ iš praėjusio sezono komandoje taip pat išsaugojo kapitoną Steponą Babrauską, gynėją Justą Tamulį ir puolėją Osvaldą Olisevičių. Sutartys taip pat pasirašytos su dviem naujokais – Vilmantu Diliu ir Karoliu Babkausku. Komandai ateinantį sezoną vadovaus treneris Ramūnas Cvirka.
Vytenis Čižauskas

Tuo metu „Vytauto“ ekipa rado, kam patikėti pagrindinio atakų organizatoriaus vaidmenį. Nuo ateinančio sezono klubo garbę gins V. Čižauskas.

23 metų 188 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną pradėjo „Valmiera“ ekipoje, tačiau gruodį apsivilko Krailsheimo „Merlins“ marškinėlius.

Vokietijos pirmenybėse V. Čižauskas vidutiniškai per 20 minučių pelnydavo po 5,7 taško, atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,5 kamuolio.

Praeityje įžaidėjas yra rungtyniavęs Kauno „Žalgirio“, Kauno „Baltų“, Kauno „Aisčių“, Kėdainių „Nevėžio“, Panevėžio „Lietkabelio“ ir Valjadolido „Blancos de Rueda“ komandose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)