Dėl įsteigtų prizų ir nugalėtojų vardo rungėsi 18 komandų, kurios po tris buvo suskirstytos į šešis pogrupius. Į atkrintamąsias varžybas pateko grupių nugalėtojai ir dvi geriausios antrąsias vietas užėmusios ekipos.

„Galvoju, kad šis turnyras pranoko mūsų lūkesčius. Praeitais metais dalyvavusios komandos parodė didelį norą dalyvauti ir šiemet. Prie jų taip pat prisijungė naujų komandų, kurios irgi rodė didelį susidomėjimą. Mes tikrai turėjome gerą laiką. Nuostabu, kad rėmėjai prie krepšinio prisideda ne tik savo finansiniais ištekliais, bet kartu ir yra šio žaidimo mylėtojai ir ateina jį pažaisti“, – po turnyro įspūdžiais dalinosi ir LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Po atkaklių kovų paaiškėjo, jog trečioji vieta atiteko „Orakulo“ komandai, kuri mažajame finale rezultatu 13:8 pranoko „DELFI“ ekipą. Didžiajame finale sirgaliai išvydo itin atkaklią, lygiaverčių varžovų dvikovą, kurioje „Švyturio“ komanda rezultatu 14:12 nugalėjo „IF“ ekipą.

Nugalėtojams ir prizininkams atiteko medaliai ir lygos atributika, čempionai į viršų kėlė gražuolę taurę. Jau tradicija tampantis turnyras lygos partnerių, bičiulių ir rėmėjų lauks ir kitą sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją