Paklaustas, ką laiko pagrindiniais konkurentais kovoje dėl 2012 metų olimpinių žaidynių aukso, L. Jamesas išvardijo penkias rinktines.

„Ispanija, Prancūzija, Argentina, Brazilija. Be to, dar kuri nors stipri rinktinė tikrai pateks į olimpiadą iš atrankos varžybų - tarp pagrindinių mūsų konkurentų tikriausiai bus ir Rusija“, - teigė jis.

Rusų žurnalistui pasiteiravus, ar turi įvykti stebuklas, kad JAV komanda netaptų čempione, L. Jamesas taip kategoriškai nenorėjo tvirtinti.

„Geriau jau to stebuklo nebūtų (juokiasi). Pažiūrėsime. Pekine turėjome stiprią rinktinę, bet dabar turėsime dar geresnę - su Blake'u Griffinu ir Kevinu Durantu. Pati galingiausia JAV komanda buvo 1992 metais: Michaelas Jordanas, Magicas Johnsonas, Larry's Birdas, Karlas Malone'as... Minėdami tos rinktinės triumfo 20 metų jubiliejų šiemet nes tiesiog neturime teisės pralaimėti. Iš vienos pusės turime įteikti dovaną tai „Svajonių komandai“, iš kitos - stengtis prilygti tų laikų žvaigždėms“, - paaiškino L. Jamesas.

Primename, kad Londono olimpiados pradžia - liepos 27 dieną.

Lietuvos ir Rusijos rinktinės kartu su kitomis 10 komandų dėl patekimo į olimpiadą liepos 2-8 dienomis Venesuelos sostinėje Karakase varžysis papildomame atrankos turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją