Traumą 31-erių metų 216 cm ūgio žaidėjas patyrė per rungtynes su „Portland Trail Blazers“. Atlikus magnetinį rezonansą paaiškėjo, kad žaidėjui lūžo dešinioji pėda.

„Žinau, kad krepšininkas nusivylęs. Ši situacija liūdina ir Marco šeimą, ir mūsų komandą. Skaudu netekti tokio gero krepšininko, tačiau mes ginklų anksčiau laiko nesudedame. Kausimės, kiek įstengsime“, – sakė „Grizzlies“ vyriausiasis treneris Dave'as Joergeris.

Šį sezoną M. Gasolis per 52 NBA rungtynes pelnė po 16,6 taško, atkovojo po 7 atšokusius kamuolius bei blokavo po 1,3 metimo.

Dėl traumos ispanui teks praleisti ne tik ateinantį savaitgalį vyksiančias „Visų žvaigždžių“ rungtynes, tačiau, greičiausiai, ir visą sezoną. Nėra aišku, ar jis galės prisijungti prie Ispanijos rinktinės rugpjūtį Brazilijoje vyksiančiose Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)