„Man Šv. Kalėdos ir Naujieji metai asocijuojasi su dovanomis, susitikimu su šeima prie bendro Kūčių stalo ir sveikinimais“, – sakė vilniečių vyr. treneris Virginijus Šeškus.

„Naujieji metai yra pradžia kažko naujo ir viltys, kad kiti metai bus geresni nei prieš tai“, – teigė „Lietuvos ryto“ kapitonas Martynas Gecevičius.

„Šv. Kalėdos yra būtent ta šventė, kai tėvai, uošviai, visi artimieji turi galimybę pabūti kartu. Man tai reiškia labai daug ir ši šventė yra laukiamiausia iš visų“, – tikino puolėjas Mindaugas Lukauskis.

Nemažai Vilniaus klubo krepšininkų minėjo, kad neįsivaizduoja šventinio stalo be kūčiukų ir silkės, tačiau jie taip pat tikėjosi prisiminti seniai ragautų patiekalų skonį.

„Tradicinis Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų patiekalas Ukrainoje – baltoji mišrainė“, – paklaustas be kokio valgio negalėtų įsivaizduoti gražiausių metų švenčių atsakė vidurio puolėjas Kirilas Natiažko.

„Žinoma, kūčiukai, taip pat mėgstu senelės gamintą šaltieną, virtinukus su grybais“, – vardino gynėjas Adas Juškevičius.

„Neįsivaizduoju Šv. Kalėdų stalo be obuolių pyrago su kremu. Tai – mano skaniausias patiekalas“, – gardumyną įvardino puolėjas Mike'as Moseris.

„Lietuvos ryto“ žaidėjai sveikino sirgalius su artėjančiomis šventėmis bei kvietė būti drauge ir ateinančiais metais.

„Būkite su mumis ir mes jums padovanosime gerą šou“, – žadėjo Travisas Leslie. Puolėjui antrino ir K. Natiažka bei M. Moseris, kurie tikėjosi, kad kitais metais sostinės klubas trofėjų lentyną papildys naujais laimėjimais.

„Lietuvos ryto“ fanams linkėčiau pergalių, kantrumo ir gerų emocijų“, – sakė gynėjas Paulius Dambrauskas.

„Palinkėčiau sirgaliams, kad nepyktų, jei kas ne taip. Norėtųsi, kad ateitų mus palaikyti, o mes pasistengsime parodyti gražų krepšinį. Tegul išsipildo visi jūsų norai“, – kalbėjo puolėjas Kšištofas Lavrinovičius.

„Sveikinu visus krepšinio fanus ir Lietuvos žmones su šventėmis. Linkiu linksmai sutikti šventes, o labiausiai norėčiau palinkėti sveikatos“, – teigė V.Šeškus.