Pastaruosius trejus metus Bulgarijos rinktinės atstovas rungtyniavo Montegranaros „Fabi Shoes“ (Italija) klube. Šiame sezone D. Ivanovas Italijos čempionate per mačą vidutiniškai pelnydavo po 13,1 taško ir atkovodavo 8,2 kamuolio. Jis taip pat yra atstovavęs Bulgarijos, Rusijos, Ispanijos ir Kroatijos klubams.

Nors „Lietuvos rytas“ dairėsi pamainos į NBA turinčiam persikelti vidurio puolėjui Jonui Valančiūnui, D. Ivanovo agentas savo klientą apibūdino pirmiausia kaip sunkųjį krašto puolėją.

„Dejanas yra labai energingas žaidėjas, ypač kovojant dėl atšokusių kamuolių. Be to, jis turi solidų metimą kairia ranka, o žaisdamas Italijoje sukaupė nemažą patirties bagažą. Pasibaigus sezonui Dejanas turėjo daugybę pasiūlymų, bet pasirinko „Lietuvos rytą“ dėl šio klubo pajėgumo ir ambicijų“, – DELFI teigė M. Ražnatovičius.

Praėjusiais metais D. Ivanovas su Bulgarijos rinktine dalyvavo Lietuvoje vykusiame Europos čempionate ir per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 10,4 taško bei atkovodavo 6,8 kamuolio.

Prieš trejus metus Lenkijoje surengtų žemyno pirmenybių grupės varžybose bulgaras į Lietuvos nacionalinės komandos krepšį įmetė 11 taškų ir sugriebė 4 atšokusius kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)