„Mes patekome į sunkiausią turnyro grupę. Apie Barselonos ir Maskvos CSKA klubus nėra daug ką šnekėti, taip pat žinome, koks pragaras mūsų laukia „Partizan" ekipos arenoje.

Nereikia pamiršti ir Bambergo ekipos, kuri visuomet pasiekia gerus rezultatus. O „Bešiktaš" klube neseniai rungtyniavo tokios žvaigždės kaip Allenas Iversonas ar Deronas Williamsas.

Tačiau nėra blogai, kad jau pirmajame mano sezone Eurolygoje teks žaisti prieš garsius klubus ir krepšininkus", - teigė įžaidėjas.

21 metų 191 cm ūgio serbas gynėjas atstovavo Belgrado "Crvena Zvezda" ekipai. Adrijos lygoje už atkrintamųjų varžybų borto likusioje komandoje N. Nedovičius aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 17 minučių, pelnydavo 6,7 taško, atkovodavo 1,4 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo tarpu „Lietuvos ryto“ vyr. treneris Aleksandras Džikičius teigė, kad rudenį vilniečių laukia didžiulis iššūkis. Anot serbo, visos Eurolygos D grupės komandos yra pajėgios patekti į sekantį turnyro etapą.

"Klubai dar tik pradeda rikiuoti žaidėjus ateinančiam sezonui, todėl dabar sunku analizuoti jų sudėtis.

Tačiau kai kurie dalykai aiškūs: dvi grupės ekipos turi ambicijų tapti turnyro čempionėmis, o kitos keturios pretenduos patekti į TOP16 etapą", - sakė ekipos vairininkas.

„Bus labai sunku žaisti išvykose, ypatingai Belgrade, kur laimi reta svečių komanda. Reikės nuveikti didžiulį darbą", - kalbėjo A.Džikičius.

Eurolygos burtai lėmė, kad „Lietuvos rytas“ D grupėje varžysis su „Barcelona", Maskvos CSKA, Belgrado „Partizan“, Bambergo „Brose Baskets“ ir Stambulo „Bešiktaš" ekipomis.