Sostinės klubas pardavė visus 1800 abonementų į 2500 vietų talpinančią „Lietuvos ryto“ areną, todėl nuo šiol pamatyti visas artėjančio sezono vilniečių rungtynes su abonementais galima bus tik „Siemens“ arenoje. Tiesa, joje vyks didžioji dalis dvikovų.

„Ačiū žmonėms už pasitikėjimą avansu, - teigė klubo direktorius Darius Gudelis. - Tai didžiulė atsakomybė ir įpareigojimas žaidėjams, treneriams ir visai organizacijai. Esu įsitikinęs, kad ši sirgalių pagalba padės mums kalbantis su naujais rėmėjais.“

Lietuvos rytas“ 2017-2018 metų sezone „Siemens“ arenoje žais visas Europos taurės turnyro rungtynes ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mačus su Kauno „Žalgiriu“, Panevėžio „Lietkabeliu“ ir Klaipėdos „Neptūnu“. Atkrintamos varžybos pavasarį taip pat vyks didžiausioje arenoje Vilniuje.

"Lietuvos rytas" pardavė 1800 abonementų

Kainos nesikeis, o visus metus stebėti krepšinį „Siemens“ arenoje bus galima sumokėjus 35, 55 arba 75 eurus, o kaina priklauso nuo pasirinkto sektoriaus. Su nauju abonementu krepšinio aistruoliai turės galimybę stebėti mažiausiai 6 LKL čempionato ir 5 Europos taurės turnyro rungtynes.

Tokios kainos buvo pasirinktos siekiant susigrąžinti aistruolius į arenas Vilniuje, kurie yra raginami į „Lietuvos ryto“ rungtynes ateiti su savo šeimomis, draugais ir artimaisiais.

Klubas naują sezoną pasitinka su šūkiu „Kartu mes komanda“, kuris geriausiai atspindi tai, jog „Lietuvos rytui“ šiemet svarbiausias yra gerbėjų palaikymas. Bendraukime, tikėkime ir palaikykime savo Vilniaus komandą #kartu.

2017-2018 metų sezono abonementus galima bus įsigyti visuose bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ kasose, internetu ir per mobiliąją „Tiketa“ programėlę. Tiesa, abonementų korteles galima bus atsiimti rugsėjo mėnesį. Bėgant krepšinio metams kortelių turėtojai sulauks ir išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų.

LKL čempionatą vilniečių komanda pradės rugsėjo 20-ą dieną, o Europos taurės turnyre savo pasirodymą pradės spalio 11-ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)