Senegalo pasą turintis amerikietis krepšininkas ateinantį sezoną vilkės ACB lygoje rungtyniaujančios Mursijos UCAM komandos marškinėlius. Sutartis tarp krepšininko ir klubo pasirašyta vienam sezonui.


Prieš atvykdamas į „Lietuvos rytą“, iš kurio buvo skandalingai atleistas pasibaigus LKL pusfinalio serijai, C. Hannah jau yra rungtyniavęs Ispanijos elitiniame divizione. 2014-2015 m. jis vilkėjo Badalonos „Joventut“, o 2015-2016 m. – Bilbao „Basket“ komandos marškinėlius.

Primename, kad C. Hannah kartu su amerikiečiais Tayloru Browu ir Corey Fisheriu užsitraukė „Lietuvos ryto“ klubo vadovų ir trenerio Rimo Kurtinaičio rūstybę, kuomet paaiškėjo, kad naktimis amerikiečiai laiką leido ne ilsėdamiesi, o Vilniaus baruose.

Su visais jais buvo atsisveikinta. Net ir be grupės legionierių (komandą paliko ir aukštaūgis Drew Gordonas), „Lietuvos rytas“ sugebėjo iškovoti LKL bronzą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)