Startinis „Lietuvos ryto“ penketas: Aleksandras Rašičius, Renaldas Seibutis, Artūras Jomantas, Lawrence'as Robertsas ir Jonas Valančiūnas.

„Lietuvos rytas“  mačą pradėjo klaida - J.Massey perėmė prastą A.Rašičiaus perdavimą ir įkrovė į šeimininkų krepšį - 2:0. 

Varžovams pirmaujant 4:3 vilniečiai galėjo persverti rezultatą, tačiau nesugebėjo pataikyti ir už tai juos nubaudė L.Chalmersas, kuris atliko efektingą dėjimą - 6:3.

Netrukus „Lokomotiv-Kuban“ lyderis A.Traore iš vidutinio nuotolio paskutinę atakos sekundę įmetė per J.Valančiūno rankas - 8:4.

„Lokomotiv-Kuban“ ekipai įgijus 6 taškų pranašumą šeimininkai susikaupė ir persvarą sumažino - iš po krepšio pataikė L.Robertsas, vieną baudą pataikė A.Jomantas - 7:10.

Netrukus J.Valančiūnas taikliais baudų metimais skirtumą sumažino iki minimumo - 9:10. Vos tik „Lietuvos rytas“ įgijo persvarą - 11:10, juos baudė kol kas nesulaikomas A.Traore - 12:11. Pirmasis kėlinys baigėsi svečiams pirmaujant 15:18.
 

Antrąjį kėlinį „Lietuvos ryto“ komanda pradėjo kibia gynyba, kuri davė vaisių - varžovai nespėjo išmesti kamuolio iki atakos laiko pabaigos, o netrukus Predragas Samardžiskis įmetė iš po krepšio - 17:18. Neilgai trukus Steponas Babrauskas prasiveržė po krepšiu ir atakavo taikliai - 19:18. Varžovai buvo priversti prašyti minutės pertraukėlės.

„Lietuvos rytas“ dar kartą sėkmingai apsigynė, o varžovams to padaryti nepavyko - taškus iš po krepšio pelnė R.Seibutis - 21:18. Netrukus S.Babrauskas išprovokavo varžovo pražangą puolime. „Lokomotiv-Kuban“- treneris tokiu teisėjo sprendimu patenkintas nebuvo ir dėl išsakytų komentarų svečiams buvo skirta techninė pražanga. 
 

Mindaugas Katelynas šveitė dvitaškį ir „Lietuvos ryto“ komanda serijoje pirmavo 11:0 - 24:18. K.Riversas smeigė du tritaškius iš eilės ir „Lokomotiv-Kuban“ pavojingai priartėjo - 24:26. Iki mačo pabaigos likus trims minutėms A.Traore nervai neišlaikė - krepšininkas ėmė šaukti ant teisėjo, jam skiriama techninė pražanga. Tai buvo ketvirtojo A.Traore asmeninė pražanga.

„Lokomotiv-Kuban“ legionierius nenurimo ir ant atsarginių suolelio, tačiau jo komandos draugams pavyko jį sutramdyti, jog neprisidarytų daugiau bėdos. „Lietuvos ryto“ komanda pasinaudojo susiklosčiusia situacija ir išsiveržė 32:24. A.Rašičius smeigė tritaškį ir „Lietuvos rytui“ suteikė dviženklį pranašumą - 35:25.

Varžovai atsakyti taškais nesugebėjo, o vėl į ataką pasileidę šeimininkai privertė „Lokomotiv-Kuban“ prašyti minutės pertraukėlės - R.Seibutis įmetė tritaškį - 38:25. Dar vieną gražią ataką pademonstravę vilniečiai į didžiąją pertrauką išėjo pirmaudami 40:25.
 

Trečiajame kėlinyje pirmieji taškus pelnė „Lokomotiv-Kuban“ - J.Massey įmetė vieną baudos metimą, tačiau A.Rašičius iškart svečius baudė tritaškiu - 43:26. Krasnodaro ekipai nesisekė ir atakuoti, ir gintis. J.Valančiūnas nusprendęs imtis iniciatyvos drąsiai veržėsi po krepšiu ir ten nesulaukė pasipriešinimo - 45:26. Netrukus R.Seibutis smeigė tritaškį - 48:26.
 

Praėjus keturioms minutėms nuo kėlinio pradžios „Lokomotiv-Kuban“ ekipa pataikė antrąjį metimą - kartą nuo baudų metimo linijos pataikė S.Bykovas - 27:48. Nors Krasnodaro klubas mėgino atrasti žaidimą, „Lietuvos rytas“ užmigti neketino - A.Rašičius ir vėl pataikė tritaškį - 52:29.


„Lokomotiv-Kuban“ krepšininkai pasiduoti neketino ir ieškojo būdų palaužti šeiminkus, tačiau jiems tai nepavyko - „Lietuvos rytas“ nesuteikė varžovams progos spurtuoti ir trečiąjį kėlinį baigė rezultatui esant 65:48.

Ketvirtąjį kėlinį taškais pradėjo J.Massey, kuris įmetė baudos metimą, tačiau „Lietuvos rytas“ jiems greit atsakė - 67:49. Netrukus sudėtingą metimą pataikė S.Babrauskas, o Tyrese'as Rice'as be problemų prasiveržė po krepšiu - 71:49. „Lokomotiv-Kuban“ ekipoje situaciją sušvelnino V.Ilievskis - 52:71.

Netrukus prie jo prisidėjo ir S.Riversas, kuris pataikė dvitaškį, o A.Traore nuo baudų metimų linijos buvo taiklus - 56:71. „Lietuvos ryto“ tylą nutraukė J.Valančiūnas, kuris pataikė du baudos metimus, o netrukus prie jo dviem taškais prisidėjo R.Seibutis - 75:57.
 

„Lokomotiv-Kuban“ ekipa neturėjo jokių šansų - į jų taškus „Lietuvos rytas“ atsakydavo tuo pačiu. Likus minutei iki mačo pabaigos R.Seibutis pataikė dvitaškį. Susitikimą aikštės šeimininkai laimėjo 84:63 ir šventė aštuntąją pergalę VTB lygoje.

"Lietuvos rytas": Renaldas Seibutis 19, Aleksandras Rašičius 17, Jonas Valančiūnas 15 (12 atk. kam.), Steponas Babrauskas 8, Mindaugas Katelynas 7 (10 atk. kam.), Tyrese'as Rice'as 6.

"Lokomotiv-Kuban": Sergejus Bykovas 14, Jeremiah Massey'us 12, Ali Traore 11, Vlado Ilievskis ir Kelvinas Riversas po 8.

"Sunku dukart įveikti tą pačią komandą per penkias dienas. Mes niekaip negalėjome susitvarkyti su varžovų 4 ir 5 pozicijos žaidėjais. Sveikinu varžovus su pergale - šiandien jie nusipelnė laimėti", - po rungtynių sakė Krasnodaro ekipos strategas Božidaras Maljkovičius.

"Šiandien mums pavyko pataikyti. Taip pat pagirtinai kovojome baudos aikštelėje. Bet kokiu atveju, jei galėčiau rinktis, rinkčiausi pergalę antradienį, o ne šiandien", - po rungtynių kalbėjo "Lietuvos ryto" treneris Aleksandras Džikičius.